Sergey Eliseev og Natalia Eliseeva ble født i Moskva i en ingeniør-familie. Foreldrene deres pleide å synge mye sammen med barna rund bålet når de var sammen på kajak-tur.

Sergey begynte å synge i et anerkjent guttekor i Moskva-«Svesjnikov kapella»- og var der solist fra 9-årsalderen. Han har fått sin musikk utdannelse i Svesjnikov musikkcollege for gutter som sang i samme guttekor. Han reiste med konserter med koret rund i Europa -Tyskland, Belgium, Frankrike, Italia, San-Marino, Poland, og har gjort bl.a. innspillinger i Frankrike som solist med Discant (Soprano) stemmen med Moskva Patriarkiet- mannskor (dirigent Ieromonakh Amvrosij-Nikolaj Nosov). Som gutt sang Sergey også for filminnspillingen «Monologi o Guljaeve».

Sergey har vært korist og solist i Sudakov -kapella i Moskva og fremfører allsidig repertuar i alle sjangere fra folke- og klassisk musikk til popmusikk.

Natalia Eliseeva har sunget i TV-og Radio barnekor i Moskva, reiste med konserter med koret til Tyskland, Holland og Belgium . Hun har fått musikkutdannelse både fra Moskva Tsjaikovsky konservatorium og Norges musikkhøgskole . Hun jobber i Oslo som organist, dirigent og pedagog.

Søskenparet Sergey og Natalia vil fremføre russiske folke-og populare sanger som f.eks. Kalinka og Katjusha. De gleder seg til å opptre i uformell atmosfære på russisk aften i Surnadal!